Ofyr

Wat een zaligheid, thuis heerlijk eten en niets hoeven te doen! Olivier Van de Vijver

Waarvoor heb je Vlammen en Vlees ingehuurd?

Met twee kleine kindjes zochten we een oplossing om thuis een leuk verjaardagsfeest te organiseren. Vlammen en Vlees kon alles regelen zoals wij het het liefst wilden. We wilden geen gewone BBQ, maar iets speciaals. Zelf achter het vuur staan was geen optie, en achteraf wilden we ook niet te veel opruimen. Daan kon voor al onze vragen een oplossing bieden.

Welke gerechten heb je gekozen?
Ik hou wel van een lekker stuk vlees (en maak ook graag indruk), daarom hebben we o.a. voor de Tomahawk steak gekozen. Dat was een schot in de roos! Van zodra het vlees op de Ofyr lag stond iedereen er mee rond om te kijken. Het was dan ook leuk dat Daan ons alles over het vlees kon vertellen.

Just BBQ

Geen zorgen op onze huwelijksverjaardag, dat was mijn droom!
Greet V. O.

Waarvoor heb je Vlammen en Vlees ingehuurd?

Voor onze huwelijksverjaardag wilden we de hele familie bij elkaar brengen en genieten van het samenzijn. Op restaurant gaan brengt soms een gedwongen sfeer daarom kozen we ervoor om dit in de tuin te organiseren met de hulp van Vlammen en Vlees.

Ditte had een uitgebreid pakket voor ons samengesteld waar iedereen zijn ding in vond. We hebben ook gekozen om borden van Vlammen en Vlees te gebruiken zodat we daar achteraf geen werk meer aan hadden. Welke gerechten heb je gekozen? We hebben gekozen voor het Deluxe pakket. Zo hadden we vis, vlees en een uitgebreid buffet aan bijgerechten. Daarnaast hebben we als voorgerecht ook de tapasplank genomen: een echte aanrader voor tijdens de aperitief!

Events

"Weten dat het eten goed verzorgd wordt is een zorg minder!" Stef Roevens

Waarvoor heb je Vlammen en Vlees ingehuurd?

Voor Calabria zochten we kwalitatieve snacks voor onze bezoekers. Daan stelde voor om met de Ofyr heerlijke snacks te bereiden. In plaats van een gewone BBQ gaf het concept ook meteen een extra sfeer.

Welke gerechten heb je gekozen? We kozen voor fingerfoods die ideaal zijn om zelfs in ligzetels te eten. De pulled pork was een echte voltreffer; vergezeld van heerlijke sausjes was het echt om vingers en duimen van af te likken.